Itt a Manna szülinap nyertese!
itt a manna szülinap nyertese!

Itt a Manna szülinap nyertese!



Köszönöm, hogy Te is részt vettél a Manna tizenkettedik szülinapi bulijában, jól érezted magad, ugye? :)


Idén is igyekeztem mindent megtenni annak érdekében, hogy zökkenőmentesen bulizhass és válogathass a jobbnál jobb ajánlatok között.

Eljött a nagy pillanat, közzéteszem a Manna szülinapi nyereményjáték szerencsés nyertesét!


2022. június 28-án - a ígéretünknek megfelelően a sorsolási bizottság a sorsolási bizottsági tagok jelenlétében megtartotta a sorsolást, melynek eredményét ezúton teszem közzé. Mivel óriási tömeg olvassa a blogunkat, ezért előfordulhat, hogy néhány - minket felületesen ismerő, vagy tévesen megítélő - látogatónk megkérdőjelezi a sorsolás hitelességét. Ezért úgy döntöttünk, hogy számukra lehetővé tesszük, hogy a sorsolásról készült sorsolási jegyzőkönyv adatvédelmet nem érintő részét egy előre egyeztetett időpontban megtekintsék. A sorsolási jegyzőkönyv megtekintésének határideje: 2022. július 4.

A balatoni családi nyaralás szerencsés nyertese (adatvédelmi okokból kifolyólag kizárólag a rendelésszámot tesszük közzé):

A fődíj nyertese: 2212-2062-5826-8147 számú megrendelés.

A nyertest emailben értesítettük. Amennyiben 48 órán belül nem veszi fel velünk a kapcsolatot, telefonon is keresni fogjuk.

Arra az esetre, ha a fődíj nyertesével nem sikerül felvennünk a kapcsolatot, vagy nem tart igényt a nyereményére, sorsoltunk pótnyerteseket is.

Sorrendben a pótnyertesek :

2262-1061-7448-5112 számú rendelés
1272-6066-8534-7163 számú rendelés
2292-4062-2035-1169 számú rendelés.

A nyereményhez szívből gratulálok, találkozzunk a tizenharmadik szülinapon is :)

Vegyszermentes szép napot,

Varga-Darabos Andrea,

Szappantündér

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet